perjantai 27. huhtikuuta 2012

Huhtikuun tapahtumia, kohti kesää....

Aika kiitää vauhdikkaasti ja huhtikuu onkin jo huomaamatta  tullut loppuun ja lumetkin ovat sulaneet.

 Riemua riittää kun joskus saadaan auto käyttöön.

Tämä oli ”kaksois Pääsiäinen” kun tässä maassa. Raamatulliset juhlat pidetään molempien kalenterien mukaan. Tästä asiasta on hyötyä Hyvän Sanoman viemisen suhteen, ja niinpä Pääsiäisjuhlan merkeissä sain ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä muutaman oppilaitoksen 9-kerroksiseen asuntolaan kertomaan Pääsiäistapahtumista.

 Kevät keikkuen tulevi...

Eräs asuntolan virkailijoista lupasi järjestää meidän musiikkiryhmällemme tilaisuuden toukokuussa samassa paikassa ja sydän jo sykkii odottaessa ja pojat innostuneena harjoittelevat uusia lauluja. Tässä yhteydessä arasti pyytäisin esirukousta, koska tämä virkailija itse ei ole vielä uskossa, mutta hän kantaa vastuuta tästä asiasta.(Virallisesti ei ole lupa pitää hengellisiä tilaisuuksia muualla kuin kirkoissa)
 

 Kuin kaksi marjaa...

 Arto ja lapset

Alfa-kurssilta on hyviä uutisia - muutamat käyvät ahkerasti seurakunnan kokouksissa ja on uskoon tulleitakin,voiko olla parempaa!. Viimeinen tapaaminen on 29.04 ja syksyllä, jos Herra suo ja elämme, on tarkoitus alkaa uusi kurssi.


 Opetusryhmä koossa siellä kaukana...

Meni useita vuosia kun suomalaiset toivat tämän evankeliumismuodon meidän kaupunkiin, mutta vasta muutama vuosi sitten meidän seurakunnassa kiinnittivät siihen huomion ja rupesivat pitämään Alfa-kursseja. Monet ovat sen kautta löytäneet Elämän tien ja seuraavat Jeesusta, mutta jatkamme rukousta empimään jääneitten puolesta.

 Information

Haluaisin jakaa ajatuksia matkasta Pudoziin. Se on pieni Karjalan kaupunki, jossa on noin 10000 asukasta ja jonne ei ole helppo päästä, koska se sijaitsee Äänisen toisella rannikolla, jonne on huono tie! Linja-autolla matkan tekee kahdeksassa tunnissa, henkilöautolla riittää kuusituntinen ajomatka, laivalla voi päästä kahdessa tunnissa ja helikopterilla 40 minuutissa.


Aikalailla aiheeseen syventynyt kaveri

Siellä on ehkä vähemmän kylvetty Siementä, mutta olen saanut tutustua niihin hiljaisiin arkipäivän sankareihin jotka uudestaan ja uudestaan saapuvat tähän samaan ulkonaisesti ankealta näyttävään paikkaan, koska he rakastavat Jeesusta ja ihmisiä, jotka ovat Hänelle rakkaita.

 Lämpöpumppu on hyvä juttu

 Jos joku johdattaa lankeemukseen yhdenkin näistä vähäisistä, 
jotka uskovat Minuun....

Viime kesänä eräs minulle tuntematon henkilö soitti puhelimeen, esitteli lyhyesti itsensä ja sanoi, että he ovat ryhmä Suomesta, jotka vuosikausia ovat tehneet evankeliumin työtä Pudozissa. Nyt tapahtui niin, että he jäivät ilman tulkkia ja pyysivät minua avuksi. Vaikka en ole mikään ammattitulkki, silti suostuin lähtemään luottaen Hengen johdatukseen ja myös nojaten siihen, että hengellinen sanasto on minulle tuttua.


 Hyvässä kirjassa saa olla myös kuvia.

Kävimme kaduilla ja aitavierillä, kutsuen ihmisiä iltatilaisuuteen ihan taivaan kannen alla, koska sää oli ihana ja oli muutama tukki, jotka hyvin korvasivat olemattomat tuolit. Rukoushuoneeseen oli katettu pöydät, mutta kuulijat puuttuivat... Silti tiedämme, että he eivät turhaan tulleet, vaikka eivät olisi kohdanneet yhtäkään ihmistä. On todistuksia, kuinka ihminen kuunteli kotona salaa, piiloutuen verhon taakse, mutta kyllä se itse tulee esiin, kun Jeesus tulee sydämeen!


   Irma ja tyttö

 Tarkkana kuin porkkana

Keväällä veljet tulivat uudelleen. Peltosarka odotti heitä. Siellä ei ollut ketään. Äitini lähti sinne kaksi päivää ennen veljien tuloa jakamaan kutsuja kaduille ja kun suomalaiset tulivat 1100km päästä, osa heistä lähti myös kaduille! Kokoukseen saimme kolme henkilöä, mutta emme lannistu, työ on Herran ja uutiset Hänen vainioiltaan ovat hyviä!


 Kevät saapuu karjalaan

 Kiva on saada nauraa

Arttur ja paikallisen katse käpälälautaan, kenties minäkin joskus..



On suurta, kun Herra pitää vielä ovet auki lapsilaitoksille: mm. lastenkodit, hoitokodit ja muita eritasoisia laitoksia, joissa valtion viranomaiset hoitavat lapsia. Saimme tavata noin 45 lasta (katsokaa kuvia blogissa). Veljistä sanon näin, että heidän uskollisuutensa puhuttelee ehkä enemmän kuin sanat, vaikka julistuskin on puhuttavaa. On mahdoton kertoa kaikki mitä siellä tapahtui, mutta hyvät ihmiset, katsokaa blogia, se avartaa ja havainnollistaa viikon tapahtumia.


Sydämellisin kiitoksin ja siunaavin terveisin työtoverinne
                                                                                                            
 Artur                                         
n: http://www.artursoitu.blogspot.com/

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Lämpimät terveiset Pekka Simojoelta! Hän lauloi eilen Raamattu Puhuu -seurakunnassa ja puhui isolle yleisölle kauniisti sinusta, ja esitti sinulle omistamansa laulun.
    On mukava, kun uutiskirjeen välityksellä saan seurata, mihin Jumala sinut milloinkin johdattaa. Ja kuvat elävöittävät ilahduttavalla tavalla tekstiä!
    Taivaan Isän hellää huolenpitoa, ja voimia arvokkaaseen työhösi!
    t. Minna Helsingistä

    VastaaPoista
  2. On valtava ilo saada vaikka yksikin näin positiivinen kommentti, tai ei tämä ole mikään kommentti, vaan sydämelliset ihanat ja suloiset sanat! Jos sanoisin, että arvostan Pekkaa, niin se olisi vähän sanottu, hän merkitsee minulle paljon enemmän ja se asettaa minut vastuulliselle paikalle. Mutta vielä enemmän vastuuta on Jumalan edessä. Joskus oikein kovasti pelottaa ja tunnustan pienen ihmisen lailla, että tarvitsen rohkaisua.
    Kiitos, Minna!

    VastaaPoista