keskiviikko 5. joulukuuta 2012

JOULUKUUN ALKUA

 Jumalan rauhaa, hyvät ystävät! 

Bändi Puudozissa, valtava ponnistus takana.

Iloitsen, että marraskuu on ohi. Oli paljon sadetta ja ulkosauman kautta meille satoi runsaasti myös keittiöön pitkin seiniä ja ikkunaa.Jouduin kamppailemaan viranomaisten kanssa, se vei paljon voimia, tuotti jonkun asteista masennusta ja ulkona joka päivä harmaa taivas ja kurainen maa... mutta ymmärrän, että tämmöisiäkin aikakausia tarvitaan. Taivaan Isä pikkusen koetteli meitä. Tehtäväni puolesta olen iloinen.


 Artur vie evankeliumia.....ei vaan elementtitiivistäjä
työssään.

Kävin samoissa paikoissa, kuin lokakuussakin- Tapasin uusia ihmisiä ja tehtävät olivat erilaiset. Porojärvellä kävin kaksi kertaa, toisella matkallani sinne oli tullut pariskunta Suomesta. He pitivät kokouksia aikuisille ja lapsille - ne olivat erinomaisesti siunattuja päiviä.


 Heikki ja Sirkku, mainio pari.

 Näillä ystävillä oli sekä kokemusta, että Hengen voimaa. Kiitos Heikki ja Sirkku kun sain olla yhteistyössä kanssanne! Käytiin myös Lahkolammella, siellä on pieni lauma noin 12 lammasta ja on myös pikku karitsoita. Kaksi henkilöä jättäytyivät ja heidän puolesta rukoilivat heidän omasta pyynnöstä. Paikallisen seurakunnan veljet pitävät Lahkolammen ystävistä hyvää huolta vaikka ei ole oikein helppo tehdä joka sunnuntai 80 km matka. Muuten, minun autoni (Soopeli on sen nimi) on vanhentunut, eikä enää kykene kuljettamaan niin pitkiä matkoja - niin se nyt on ostettu Porojärvelle ja rupee palvelemaan siellä lähikylissä noin 40-80 km säteellä.


Transportteri lainassa.

Seurakunta elää.

Erkaneminen oli oikein haikea, mutta tämä oli paras vaihtoehto mikä vaan voi olla. Sydämestäni toivon siunausta veljille ja sisarille, jotka tänä päivänä ovat tyytyväisiä, kun saivat "uuden vanhan" kulkuneuvon! Ja vielä iloitsen siitä, että sain mahdollisuuden päästä paikalliseen kouluun kertomaan Joulu sanomaa. Pyydän esirukousta, rohkeutta ja viisautta, koska tämä tapahtuma on epävirallinen. Iloitsen Porojärven seurakunnan puolesta, se on toimiva seurakunta!

Hyvä elämä edessä

 Kakluunista parasta lämpöä.

 Rukoushetki.

Puudozista. Olin puhunut aikaisemmin tästä Karjalan syrjäkaupungista ja haaveilin bändimatkaa, koska - ihme kyllä, mutta siellä on paljon nuorta väkeä. Kirjoitin aikaisemmin, että siellä on käynyt vuosien sisällä eri ryhmiä Suomesta. Mutta nyt ovat jääneet kolme henkilöä, jotka urhollisesti jatkavat työtä.

 Markkinointimateriat

Kova kasaaminen ennen iltaa.

Toimii yli rajojen  - popniitti.

He avustivat Pokajanie ryhmää pitämään musiikki tilaisuuden. Tenho sitä matkaa varten luovutti autonsa ja Arto vaimonsa kanssa tekivät pitkän matkan Petroskoihin, kun hakivat meidät. Olemme erittäin kiitollisia avustanne ja Herra teitä siunatkoon moninkertaisesti! Puudozin suuntautui kolmen auton karavaani. Jännitti kovasti, tuleeko kansa. Ja kansaa tuli. Sali ei ollut täynnä ja se ei ole mahdollistakaan nykyisin, mutta tiedämme, että emme turhaan nähneet vaivaa. Pudoz on polttopiste, joka tarvitsee työntekijöitä ja rukoilemme Elon Herraa, että Hän lähettäisi sopivan vahvan, uskollisen palvelijansa...

Taitava soittoporukka, milloin Suomeen ?

 Jumalan sanaa kulttuuritalolla.

Hieno, kun ensimmäinen päivä joulukuuta alkoi runsaalla lumisateella, ympärillä kaikki on niin kaunista, niinkuin olisimme muuttaneet eri alueelle. Venäjällä talvi on paras aikakausi!


 Evankeliumin julistajat

 Sanoma hyvä, oikein hyvä.

Siunattua ja rauhallista adventtiaikaa kaikille, rakkaat veljet ja sisaret Jeesukessa Kristuksessa! Kiitos rukouksistanne ja siitä, että jokainen teistä ja kaikki yhdessä mahdollistatte tätä työtä!

Artur.

3 kommenttia:

  1. Artur, kiitos taas matkakuulumisista! Rukoillaan, että saat uskollisia työtovereita ja voit jakaa iloja ja huolia rakkaitten ystävien kanssa. Voimia elämääsi ja työhösi, siunattua Vapahtajan syntymäjuhlaa! "Aina sisimpääni asti olen ihme suunnaton. Sinä punoit taitavasti penen ihmisolennon..." (P. Simojoki) Artur, sinä olet ihme, suuri ihme, kuten jokainen Jumalan luoma. Ps. 139
    Lämpimin terveisin ystävät Kangasalta!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Sydämeni tulvii kiitosta! Kun olen varustettu tämmöisillä eväillä, niin on paljon helpompi vaikeuksienkin tullessa. Kiitos, ystävät huolenpidostanne! Ajattelen monta kertaa, miten sula on Jumalan sydän, kun Hän näkee teidän uhrautuvan rakkaudenne lähetystyötä kohtaan! En uskalla nimittä itseäni edes ansiottomaksi palvelijaksi, mutta olen jo jonkun verran päässyt tuntemaan Armoa.
    Kiitos, kun tukenani ovat uskolliset ystävät ja kaiiki hyvä anti tulee ylhältä Valkeuden Isältä(mme)!
    Terveisiä kaikille Kangasalan ystäville! Hyvää Adventtia!

    VastaaPoista