maanantai 8. huhtikuuta 2013

Huhtikuussa mennään


Rauhan tervehdys, hyvät ystävät!

 Fair play, verkko kestää.

Sählykirkko
 
Taas uudestaan on pyydettävä anteeksi, kun Pääsiäisviikkona olin matkoilla,enkä ehtinyt hyvissä ajoin toimittaa kirjettä ja Pääsiäisonnittelutkin jäivät onnittelematta, mutta Pääsiäinen jatkuu!
Tässä kuussa täytin vuosia  ja toivon saavani viisauttakin lisää. Sanassa sanotaan, että ”Jumalan pelko on viisauden alku”. Sydämestäni kiitän Herraa, kun on hoitanut, johdattanut, kurittanut ja lohdattanut, vahvistanut ja tähän asti pitää omanansa! Minäkin omalta puolelta haluan päästä lähemmäksi Taivaallista Isääni ja kulkea Hänen tietä.

 Veljet jaksaa hiilareilla.



Tässä kuukaudessa meillä oli kaksi leiriä, toinen oli luterilaisen kirkon tiloissa ja toinen oli pidetty Porojärven keskikoulussa.
Ensimmäinen leiri alkoi musiikkifestivaalilla, jossa meidän ryhmä Pokajanie myös osallistui. Sen lisäksi olin etuoikeutettu olla Smeds Pentin ja Terhin tulkkina, he kun pitivät siellä opetusta. Uskalsin olla näiden oikein arvokkaiden ihmisten apuna sen tähden, kun on sama suunta ja hengen yhteys. Noin 25 vuotta sitten Terhi kävi Petroskoissa täynnä Hengen tulta ja intoa. Hän sytytti myös meidät. Me saimme silloin suuria määriä traktaatteja ja hengellistä luettavaa, kun hän ystäviensä kanssa kuljetti niitä mukanansa. Myöhemmin he tulivat jo Pentin kanssa ja me monilla matkoilla saimme olla mukana. Tähän päivään asti olen sydämestäni kiitollinen, kun sain olla heidän mukanansa ja oppia heistä! 

Paistetta ulkona ja sisällä
 
Toinen leiri oli pidetty Porojärvellä. Kuten tiedätte, me emme voi päästä kouluihin, mutta Suomessa on ihana uskon sisar Pirjo ja hänen kanssa vielä kaksi hänen sisarusta (syksyllä olen maininnut heidän toiminnasta). Olen ehdottanut Pirjolle, että jospa kokeilisimme pitää hammashoidon valistustunnin, kun hän ammatiltaan on hammaslääkäri. Hän suostui ja toi mukanansa sisaruksensa ja he pitivät mainion oppitunnin ja havaintomallina ja apulaisina olivat hänen omat sisaruksensa. 


Hammaspeikko lannistuu.

Heidän esityksensä jälkeen minun oli jo helpompi puhua ja laulaa iankaikkisesta Jumalasta, ihmisen Luojasta ja koska ne olivat yläluokkien oppilat, niin he erittäin hyvin ymmärsivät laulujen sisällön. Kiitän Jumalaa ja sisaruksia mainiosta esittelystä, joka tapahtui vararehtorin läsnäollessa ja joka oikein kovasti tykkäsi koko ohjelmasta, mukaan ottajen puheen ja laulutkin. Läsnäolleita koululaisia oli vajaa 60 henkilöä. 


 Puhetta paremmasta

Useita tilaisuuksia.

Myös lapsille

Sen jälkeen me pidimme vielä leirin seurakunnan pyhäkoululaisten kanssa, johon pyysimme myös koululaisia mukaan ja muutamia tulikin. Me pelasimme jalkapalloa ja pidimme hauskaa, mutta tarkoituksena oli keskustella heidän kanssa vapaassa ilmapiirissä ja nuoriso tykkää lauluista. Kiitos, Pirjo, Arja, Erja, teidän uhrautumitestanne! Lukijani, iloitkaa tekin kanssamme!
Maaliskuussa alkoi uusi Alfa-kurssi, johon tuli uusia 10 henkilöä, jotka ovat valmiit kuntelemaan kristillisen uskon alkeita ja lauluja Jeesuksesta. Olen esirukouksen tarpeessa.

 Rukousta ystävän puolesta


Ja vielä yksi ilon aihe. Olemme äidin kanssa kääntäneet kirjasen ”Yksi yö, joka muutti kaiken”. Venäjällä kipeästi tarvitaan henkilökohtaisia todistuksia ja tämä kirjanen kertoo erittäin selkeästi, miten syntinen ihminen voi löytää pelastuksen ja se on kerrottuna tavallisella kielellä, niin, että jokainen lukija sen ymmärtää. Pyydän esirukousta venäläisille lukijoille! Kiitos!
Ystävät, Kristus on ylösnoussut! Hän on totisesti ylösnoussut! Jatkukoon Pääsiäisriemu ja ilo sydämissänne! Jumalan siunausta ja läsnäoloa teille kaikille!
Veljenne Artur.

2 kommenttia:

  1. Artur, sydämelliset onnittelut syntymäpäivän johdosta! Kiitos taas todella vaikuttavista uutisista, meidän Herramme Jeesus on ihmeellinen!! Kevään ja kesän odotuksessa, Jumalan siunausta ja terveisiä Kangasalan ystäviltä.

    VastaaPoista
  2. Lämpimät onnittelut sinulle, Artur, syntymäpäiväsi johdosta! Ihana taas lukea uutisia siitä, minne Herra sinua lähettää ja kuinka käyttää. Olen niin kiitollisella mielellä, kun saan lukea kuulumisiasi.
    Rukoilen, että tuo äitisi kanssa kääntämänne kirjanen saa koskettaa montaa sydäntä. Muistan myös Alfa-kurssia.
    Taivaan Isän rakastavaa johdatusta kevääseesi!
    Minna

    VastaaPoista