sunnuntai 11. elokuuta 2013

Artur Suomessa vielä ja muutakin asiaa


19.8 Kangasala  klo 18 alkaen osoitteessa Myllystenpohjantie 2, paikka Seurahuone, joka on Kangasalan seurakunnan kahvilatila. Tervetuloa! 

20.8  Lappajärvi klo.19.00,   21.8  Alavus Babt.,   22.8  Soini klo. 19.00,    25.8  Kälviä H-S klo.11.00,   25.8  Kannus Babt.  klo.18.00,   27.8   Kälviä H-S klo.19.00,   28.8  Himanka Babt. avoin kotikokous  klo. 19.00,   ja vielä  1.9  Sotkamossa klo 11.00

Siis mitä, evankelioimaan uimarannalle, 
sehän on kiellettyä?

 
 Mielenkiinto keskittyy rannalla kuitenkin Artturiin.

 
Uimarannan stage

Rauhan tervehdys, rakkaat veljet ja sisaret Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa!
Heinäkuu on kesän päiväntasaaja ja kaikin puolin se oli oikein hyvä kuu. Minä eniten iloitsen evankeliumin työn puolesta. Kansakunnan väestö kun kesäajaksi siirtyy maalle, varsinkin vanhempi väestö ja keski-ikäiset päivittäin ovat maatiloilla ja heidän lapset sekä lastenlapset viettävät kesälomaa ukkien ja mummien luona – kun se on terveellisin lomanvietto.


Tosissaan porukka kuuntelee, hienoa.

Teltta luuluu kesään ja kitara.


Niin, kesä on todella otollisin aikakausi tehdä Herran työtä sekä kylissä, kun myös kaupungeissä. Vanhempi väki arkailee ja sen kyllä ymmärtää, - niin arkoja varten meillä on kovaääniset, mutta heidän lapsensa suurella mielenkiinnolla – muutamat jopa juosten kiiruhtavat kuntelemaan ja suurin osa jäävät loppun asti ja seuraavana päivänä tulevat uudestaan. Heistä on tullut meidän työtovereita, jotka tuovat Hyvän Sanoman suullisesti ja kirjallisuuden muodossa koteihin ja ehkäpä siemen jää vanhempiensa sydämiinkin. Sen tietää vain Herra. 

 Kun keittiö toimii, niin kaikki toimii.

Kävimme Porojärvellä pitämässä leiriä, sinne tuli 50 lasta, leirillä oli oikein hyvä huolenpito, mielenkiintoinen ohjelma sekä hyvä ruoka. Sydämelliset kiitokset meidän suomalaisille ystäville, jotka mahdollistivat kaiken tämän! Samassa yhteydessä oli pidetty 8 henkilön kastetilaisuus, se ei tapahdu usein, ehkä siitäkin syystä oli erittäin liikuttavaa nähdä ja kokea erikoisella tavalla Jumalan lasten yhteyttä. 

Jannut on jannuja, tiukkaa ilmettä.
 

Pudoz:olin kovasti liikuttunut, kun kotiini tulivat Arto ja Tenho. Tenho joutui nojamaan keppiin, hän ei pysty vielä kävelemään entiselleen vaan tarvitsee tukea. Ajattelin itsekseni, että vain rakkaus Jeesukseen ja Hengen vetovoima panee ihmisen liikkumaan vaikka ontuen, vaikka tuhannen kilometrin päähän. Kiitos Tenho ja Arto, kun olette sitkeitä ja uskollisia Evankeliumin työssä! Myös Puudozin sivukylissä pienissä ja suuremmissa ensimmäisenä meitä tulivat kuuntelemaan lapsiparvet ja on ihmellistä, miten avoimin sydämin ja mielellään he osallistuvat laulamaan tai mitä sitten pyydämme heitä tekevän.

 Mummelit kehissä ......


........ovat tuoneet väriä kokoukseen, hyvä.

 Edellisellä matkalla meitä oli kutsuttu kylän juhlapäivään, se on merkittävä tapahtuma, ei vain nimetyn kylän asukkaille, vaan myös kaikista sivukylistä jopa Petroskoistakin sapuu paljon kansaa, koska juhla viedetään Äänisen rannalla, siellä on erittäin hyvä uimapaikka, hiekkaranta, on paljon nurmikkoa, aurinko paistoi kauniisti ja ohjelmaa oli runsaasti. Suurin osin ihmiset tulivat omilla autoilla perheineen, lapsineen, vaimoineen. Sinne kokoontui satoja ihmisiä. Juhlan puutteissa juhlivat myös kalastajan päivää, siksi ohjelma oli laaja. Siellä Arto lauloi suomenkielellä hienon laulun – se oli avajais esitys meidän pienessä ohjelmassa ja minä sain luvan laulaa 4 laulua ja pitää pienen puheenvuoron.

 
Hän on uskossa ja Venäjällä, työ jatkuu.

 
Jossain pidettiin tällaistakin leiriä, blogin pitäjä pohojanmaalta 
sekoilee kun paikkoja on niin paljon.

 Mikä on yleisin venäläinen lastennimi?


Tenho veljemme oli hiljaisessa rukouksessa hiekkarannalla ja äitinikin sai toteuttaa kutsumustaan jakamalla ihmisille kirjallisuutta ja vaikkapa hymyllä osoittaa heille ystävyyttä. Sain kutsun juhlan järjestäjiltä tulla uudestaan Pokajanie-ryhmän kanssa. Myös Puudozissa pidettiin kastetilaisuus, siellä oli 4 kastettavaa.


Mikserivahti keikahtanut kesän kuumuudessa..

..tytöt sen sijaan skarppina "hienosti soittaa...."

Teltta on hyvä asia, avaraa ja ilma vaihtuu.

 Toistamiseen saimme käydä Porojärvellä Pokajanien kanssa, tilaisuus pidettiin sekä kulttuuritalon salissa ja samalla kaikelta varalta asetettiin kovaääniset ulos. Niiden ääni todella kantautuu kauas, niin että ihmiset kodeissaan kuulivat sanomaa. He ovat itse todistaneet. Olemme kiitollisia, kun voimme lainata laadukkaat kovaääniset.


 Koko iskuosasto uimarannan mainoksella, kannatti

 Arturista hyvä kuva, Arto varmaan ottanut...

 Tämä boksi kohta suomessa, liimatkaa tarroja, ei kuitenkaan kitaraan.
Joku varpunen ihmettelee tilannetta.


Hyvät ystävät, elokuussa 19.08-01.09 minun on oltava Suomessa ja me voisimme tavata siellä jossakin ilmoitusten mukaan, jonka löydätte blogista. Sydämeni toive olisi tavata teidät, nähdä teitä ja yhdessä kiittää Jumalaamme! Hän on kaiken hyvän Antaja ja Kaikkivaltias! Ymmärrätte, että kirjeestä paljon mielenkiintoista ja tärkeitä asioita jää pois, sen tähden olisi hieno tavata. Tervetuloa! Kiitos kannatuksestanne!

Veljenne Artur.

4 kommenttia:

  1. Hei, Artur on Kangasalla 19.8. klo 18 alkaen osoitteessa Myllystenpohjantie 2, paikka Seurahuone, joka on Kangasalan seurakunnan kahvilatila. Tervetuloa!

    VastaaPoista
  2. 19.8. ilta Seurahuoneella oli ystävyyden ja kohtaamisen juhlaa, iloista odotusta, tapaamisia, laulua, ja ennen kaikkea saimme tavata kauan odotetun veljemme Arturin ja Irma sisaren. On ihmeellistä kuinka Jumala antaa omilleen käsittämättömän yhteyden yli seurakuntarajojen, yli inhimillisten raja-aitojen. On suloista kokea pala Taivasta maan päällä. "Autuaat ne ihmiset, joilla on voimansa sinussa, joilla on mielessänsä pyhät matkat! Kun he käyvät Kyynellaakson kautta, he muuttavat sen lähteitten maaksi, ja syyssade peittää sen siunauksilla." Runsasta Jumalan siunausta Arturille ja Irmalle! Kiitos Herralle!!

    VastaaPoista
  3. ihmeiden aika ei ole ohi !...hieman yli 20 vuotta sitten totesimme että Artur on aina tervetullut suomeen !!!
    ja vaikka rukoushuone remontti on kesken ja muutaman viikon kokoonnumme torikadulla toivottavasti seuraavalla kerralla
    su kokoukseen tai LARSMON LÄHETYSKODILLE SAAMME Arturin avuksemme tavoittamaan UUSIA PELASTUSTA ETSIVIÄ IHMISIÄ !!!TERV MARTTI

    VastaaPoista
  4. Hanki laina tänään alhainen sovelletaan nyt lainoja annetaan. 3% sovelletaan nyt tämä voi lisätä yrityksesi suurempi korkeus. Tarjoamme Laina liiketoiminnan ja henkilökohtaisen ihmisiä, jos haluat lainaa yrityksen perustamiseen tai lainan maksaa laskujaan yhteyttä meihin (Cliffordrichardservice@gmail.com) nyt ja saat lainaa yritys. helppo saada ja kohtuulliseen hintaan Best Asuntolaina alla oleva lomake ja palauta se minulle lainanhaun prosessi.
    Koko nimi:.
    Haluttu määrä.
    Maissa.
    Ikä.
    Puhelinnumero:
    Laina.


    Richard Clifford.

    Tarjoamme lainan alhainen sovelletaan nyt

    VastaaPoista