torstai 10. lokakuuta 2013

Uusi kirje !!! - Kuuntele Arturin haastis

Rauhan tervehdys, rakkaat ystävät, veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa!

 Arturin ja Irman haastattelu alla olevasta linkistä

http://uskotv.fi/?page=watch&vid=8224

Lehtiloistoa  Karjalassa

Syksyn sävel.

Melkein kaksi kuukautta on mennyt viimeisestä kirjeestäni, kun välillä oli se luvattu ja odotettu Suomen kiertue. Lähdessäni tälle matkalle jännitin kovasti, mutta te otitte vastaan meidät avoimmin sydämin, niin että sain sisäisen vapauden. Sydämestäni toivoisin luetella kaikki teidän nimet, mutta se vaatisi tilaa ja aikaa. Niin lähetän yleisesti niin kuin Kristuksen seurakunnelle terveiset ja kiitokseni
 Oli todella ilo nähdä uskollisia ystäviä monen vuoden takaa, sekä uusia ystäviä, jotka kaikein tavoin osoititte meille ystävyyttä ja sydämellisyyttä!


Kelpaisi Fazerin mainokseen

Hetki iltainen jossain...

Mutta nyt palataan elokuuhun. Silloin meillä oli viimeinen telttakokous sarja 80 km Petroskoista Soutjärvellä. Paitsi telttakokouksia yritimme jakaa jokaiseen kotiin kirjallisuutta, m.m. Uusia Testamenttia,  ”Yksi yö, joka muutti kaiken” ja "lentolehtisiä".  Pelasimme paikallisten kanssa myös lentopalloa, kävimme sairaalassa, jossa saimme laulaa ja rukoilla potilaiden puolesta.


Yhdessä on hyvä olla

Kuka saa suomalaisen oppilaan (yläkoululaisen) kuuntelemaan, 
en minä aikakaan.


Loppukesää mennään...

Sen jälkeen Seppo Mäkipään kanssa kävimme taas Arkangelin alueella tervehtimässä ja virvoitamassa paikallisen seurakuntaa. Saimme viettää ihanan hetken lasten parissa pelamalla palloa ja sen jälkeen taivaan kannen alla pidin Raamattukoulun tunnin. Seuraavana päivänä pidimme kastetilaisuuden, jossa Seppo kastoi kaksiuskoon tullutta siskoa! – Kiitos Herralle!


Teidät puetaan kerran valkeisiin vaatteisiin..

Kunnon pipo

Suomesta tullessani, sain käydä välittömästi Vienon Kemissä. Siellä on kaiken tavoin kylmä silläkin seurauksella, että Kaustisen ystävät eivät saaneet pitää kesäleiriä. Syitä kirjoitamatta, voin sanoa sen, että marraskuussa saamme lopullisen vastauksen, mutta tässä yhteydessä pyydän esirukousta asian puolesta.


Motoristit kirkon pihassa

.
Daavidin pojan nimeen - toivotaan että myös kuskit.

Suomen ”Gospel Riders”-motoristit kävivät nyt Pietarin alueella. Sain olla siellä laulamassa ja todistamassa. Samassa yhteydessä kävimme Hatsinan paikallisen motoristiporukan omassa baarissa, jossa tapasimme heidän presidenttä. Hän kertoi, että seuraavana kesänä heillä on oma festivaali, jossa on noin 500-jäsentä ja hän toivottaa meitä tervetulleiksi jakamaan Uusia Testamentteja ja laulamaan. Tämäkin on suuri haaste ja vaati paljon rukousta!
Nämä suunnitelmat saattavat toteuttua seuraavana kesänä, jos Herra suo ja elämme.


Motoristit soittaa veljille uskosta 

Kokemuksia karttuu molemminpuolin

Tiedän - Suzuki GSX ja F-sarjaa

Viimeinen syyskuun matka oli Puudoziin Tenhon ja hänen vaimonsa Anitan kanssa. Siellä oli sydämellinen vastaanotto turvakodissa, jossa melkein joka kerta on uusia lapsia ja he saavat kuulla sanoman Jeesuksesta. Saimme myös käydä erikoiskoulussa, jossa lapset myös kirkuivat ilosta ja henkilökunnalla myös positiivinen suhtautuminen asiaan. 


Aika kolkko tönö

Puudozin alueella sijaitsee myös erikokoisia kyliä. Tällä matkalla kävimme kahdessa niistä – Shalassa ja Podporozjessa. Nyt jos Herra suo,  Shalan koulu voi avautua vaikka kerran. Tämäkin on yksi rukousaiheesta. Shalan kultturitalo on niin kylmä ja ankeannäköinen, että ihmiset eivät tykkää käydä siellä minkäänlaisissa tilaisuuksissa tai konserteissa. Meidänkän ohjelmaan tuli kaksi henkilöä, mutta me olimme heistä iloisia. 
Toinen heistä oli kiinnostunut asiasta. Kultturitalon johtajat myös ottavat meitä sydämellisesti vastaan.


Vähän mutta tosissaan mukana.

 Podporozjassa oli erittäin hyvä vastaanotto ihmissydämien tasolla, niin hyvä, että vihollinen heti näytti naamansa. Ystävät, rukoilkaa senkin kylän puolesta, että ovet olisivat auki.

Ja lopuksi - evankeliumilla on todella kiire ja työtä on paljon. Ja koska tällä kiertueella en ole tavannut teitä kaikkia, niin haluan tämän kirjeen välityksellä vielä kerran vakuuttaa teitä, kuinka tärkeä työtä olette tekemässä. Minä kiitään teitä luottamuksesta ja kun te mahdollistatte työn laajentamista. (kuva blogissa)
Onko Irma hankkinut Illustraattorin - ei sentään,
vaan hyviä luomu kuvia.

Eloa on paljon, työntekijoita vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että Hän lähettäisi työntekijoita vainioille.

Vielä kerran kiitän teitä kaikkia ystävät ja toivon, että tulevaisuudessakin jatkaamme yhdessä! Siunausta ja Jumalan valoa pimeässä mailmassa! Myös äiti, joka monille nyt tullut tutuksi lähettää kaikille teille terveisiä ja kiitoksia!


Ja orvokki viimeiseksi  ? ;) (bloginikkarin tietotaso)  
Irma  kyllä osaa kuvaamisen !!!
Mikä kukka tuo oikein on ?

Veljenne Kristuksessa Jeesuksessa, Artur.

1 kommentti:

  1. Jumalan rauhaa, kiitos Artur taas kirjeestäsi, ihmeellisiä polkuja sinua johdatetaan. Erityisesti minua ilahduttaa se, että lapset saavat kuulla evankeliumin Vapahtajasta, syntien sovittajasta, ja oppia, että arkitodellisuuden keskellä on mahdollista kääntyä elävän Jumalan puoleen kaikkine asioineen. Herramme Jeesus siunatkoon sinua kaikilla teilläsi! Ps. 139.

    VastaaPoista