torstai 31. toukokuuta 2012

Kohti kesää ja Rauhan tervehdys ystävät

Arturin Suomen vierailu päättyi, filmit ovat jo kehitteessä ja sijoitetaan pikimmiten sivuille.
- Vierailu oli hyvä ja palautetta saatiin   + merkkisenä

 Jopa liki koko maassa tunnettu EtCetera kuoro olisi antanut Haminan Lähetysjuhlilla osan esiintymisajastaan Arturille , mutta tällä kerralla paikka oli reitiltä liika paljon sivussa.

Tilaisuudet jaksolla  kesäkuu - elokuu

2.6  Kokkola, tarkemmin Kälviän Ruksa 2.6 lauantai nuortenilta klo 20.00 (Kahvi....)
3.6  Kälviä  klo 11.00 
3.6  Lohtaja klo 18.00 Ruksalla iltahetki (kahvia ja aivan tuoretta nisua....)
5.6  Kaustinen Rukoushuone klo 19.00
6.6  Lappajärvi  Rukoushuone klo 19.00

Ja tämän jälkeen jatkuu Karjalassa:

11-16.6   Leirit  Vienanmeren rannalla Vienan Kemissä,
18-23.6  Telttakokouksia ja leirejä Prääsän piirissä.
30.6        Tuberkuloosisairaala, Petroskoi.
7.7           Kaupunkipäivä Puudozissa, Artur ja Pokajanije (Parannus) bändi.
10-14.7   Porosozero, Suojärven piiri Evankeloimiskokouksia teltassa.
24-27.7   Prääsä, telttakokouksia
25.7         Pokajanije, bändi Prääsässä
11.8         Nadvoitsi, Segezan piiri 300km pohjoiseen Petroskoista.
19-22.8   Sortavala, Helylä, Harlunkylän kuntoutuskeskus/seurakunta.


Kevät on ohi ja se olikin oikein hyvä kevät
 

 Rohkeasti sisään

Toukokuun alku  Venäjällä on kovin erillainen, kuin Suomessa. Vappuna teillä on Jeesus-marssi, kun meillä alkavat pitkät juhlavapaat, tarkoitan maallista Vappua - ns. "Voitonpäivää"

Kovia kokeneet

Herra on ollut hyvä ja armollinen minulle ja vaikka on ollut vaikeuksia, kuitenkin olen kiitollisena Hänelle kaikesta!
Sain vahvistuksen Pudozista, että voimme tulla heinäkuussa kaupunkiin  laulamaan muutaman laulun ja aloittaa valmistamaan tietä evankeliumi tapahtumalle, jonka haluamme pitää syys-lokakuun aikana

Salin täydeltä

Pölösen Karin kanssa kävimme Aunuksessa, Harlussa ja Sortavalassa. Viimeisessä paikassa kävimme paikallisen pastorin kanssa kaupunginaukiolla laulamassa ja jakamassa "lentolehtisiä".  -Muuten monta vuotta sitten kun Exit vieraili Karjalassa, Pekka Simojoki ja Matti Puttonen lauloivat samalla aukiolla kitaran säestyksellä ja  väkeä oli oikein paljon.

Linjalla Läskelä-mikä lie

 Olimme Karin kanssa samalla Läskelässä luterilaisessa kirkossa, siellä tutustuin paikallisen papin kanssa (Oleg Meneker), hän oli iloinen tapamisesta ja tutustumisesta, koska tiesi jo minusta ja lauluistani.  Sovimme, että teemme yhdessä evankeliumin työtä. -Oli todella lämmin tapaaminen.

Hieno kirkko

 Miehet hyvällä asialla

Petroskoissa kävimme tubisairalassa. Tästä kerron enemmän. Vuosi sitten kävimme siellä ensimmäisen kerran ja pidimme siellä tapaamisia koko kesäajan. Tuloksena oli se, että kolme ihmistä tuli uskoon. Sitä oli silloin  vaikea uskoa, että he uskossa pysyisivät. Mutta, näin kävi. Kun maaliskuussa olin Kemissä tapasin kahta niistä, he menivät naimisiin ja (jos ymmärsin oikein) odottavat lasta. Kolmas niistä kolmesta asuu Petroskoissa ja alkoi käydä meidän seurakunnassa, mukana toi tyttären ja vaimon – kiitos Herralle. Kuukausi sitten sain tietää, että hän taas joutui sairalaan ja me lähdimme tapaaman häntä. Iloitsen, kun näen, että hän kovasti luotta Herraan! 

 Katseet kotikatsomoon

Viikon kuluttua eräs sisko seurakunnastamme pyysi minua taas sinne ja lupasin tulla. Toukokuun 15 päivä järjestimme sinne tapaamisen, tein mainoksia ja aloitimme rukouksen. Meitä oli nelja, minä äidin kanssa (joka on mun uskollinen työkaveri), tämä sisko ja eräs veli joka tuli uskoon kuntoutuskeskuksessa vankilan jälkeen. Me järjestämme niin, että pyydämme ihmisiä takapihalle ja siellä laulamme heille, todistamme, sekä keskustelemme heidän kanssaan.

Kirkko pihalla

 Edessämme oli reilu kymmenen ihmistä, mutta lisäksi parvekkeilla seisoivat ja kuuntelivat ne, jotka eivät uskalleet tulla alas. Oli todella hyvä, ihmiset olivat avoimia ja valmiita keskustelulle. Pyysivät tulla uudelleen, mutta harmi kun ei aina aika  riitä.  Uskon kuitenkin, että kesällä käymme uudelleen. 

 Rukoillaan hänenkin puolesta

Tänään sieltä soitti se uskovainen veljemme, pyysi minua selittämään erästä Raamatun- paikkaa. Hän kertoi samalla yhdestä niistä, jotka olivat kuuntelemassa meitä, että yksi mies alkoi lukea Uutta Testamenttia,  vaikka hän ei vielä uskalla keskustella näistä asioista tämä on kuitenkin hyvä alku ! 

Irma kertoo ihmeellisestä Jumalasta

Pyydän teitä  ystävät, muistakaa rukouksessanne tätä meidän veljeämme (hänen nimi on Misha), että hän saisi Jumalalta parantumista ja kun hän on vielä siellä, niin saisi voimaa olla todistajana toisille. Monet ihmiset ovat siellä kuoleman pelossa, kyllä sinne tarvitaan Hyvää Sanomaa!



Jos Herra suo tulen Suomeen 2.6, siis aivan parin päivän sisällä  ja käyn muutamissa seurakunnissa.  Kerron tästä työstä ja laulan muutamia lauluja. Jos olette lähellä näitä paikkoja, niin tervetuloa! Olisi todella mukava nähdä teitä ja olla teidän kanssanne vaikka muutama tunti.

Olen lauantaina 2.6 Kälviällä 20.00 nuortenillassa, iltapalaa tarjolla. Sunnuntaina 3.6 olen samassa paikassa päiväkokouksessa kello 11.00. 
Saman päivän iltana, siis sunnuntaina iltahetki Lohtajalla  18.00, puheiden jälkeen kahvia ja muita herkkuja. Tiistaina 5.6 olen Kaustisella  ja  6.6. Lappajärvellä 19.00

Tietoja tarkemmin voi kysellä numerosta 041 442 0175.

  -Siis ei muuta, kuin TERVETULOA,  jos on mahdollista!


Rakkaat veljet ja sisaret, haluan toivottaa teille kaikille hyvää kesää, lomaaikaa ja runsasta Jumalan siunausta! Herra järjesti näin, että kesäkuu ja heinäkuu ovat jo melkein täynnä toimintaa. Tietysti sitten kerron, miten kaikki menee. Nyt pyydän, muistakaa edelleen tätä työtä rukouksissanne, te olette minun hyvä ja tärkeä  selusta. Kiitos teille ja ennen kaikkia minun Herralleni!

                                                                                                                                     t. Artur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti