tiistai 24. joulukuuta 2013

Rauhallista Joulua

Jumalan rauhaa rakkaat veljet ja sisaret Jeesuksessa Kristuksessa!


Vintiöt hyvässä hoidossa.


Hauskoja leikkejä.

Vuosi on vierähtänyt yllättävän nopeasti ja tämä kirje onkin jo viimeinen tältä vuodelta.
Päihde- ja hammashoito-ohjelmaa oli esitetty muutamassa paikassa. Samaan ohjelmaan kuului evankeliumin sanoma ja musiikki. Nämä ohjelmat oli suunnattu varhaisnuorille ja myös varttuneimmille.


Lavasteet aivan huippua,

Jonkin sortin käsinukke juttua.


Erittäin siunattuja olivat kun olin Kujaloiden perheen matkassa Karjalassa. Vaikka ne olivatkin enemmän suunnattu seurakuntiin, syystä  että oppilaitokset olivat suljettuina. Läskelässä nuoriso sai erittäin hyvää opetusta. Sain kuulla opetusta yhdessä Sortavalan, Vieljärven, Essoilan, Porojärven, Soutjärven ja Petroskoin kuulijoiden kanssa.


Artur ja Heimo taitaa olla taustalla, lisäksi paikallisia.

Ohjeita laulajille, sinä siellä .....


Käväisin pikaisesti Suomessa - Haapajärvelle. Olin Karjalan piispan kanssa seurakunta vierailulla opettamassa.Olin hänen mukanansa tulkkina laulajana sekä todistin uskoon tulosta ja lopuksi kuskasin hänet Petroskoihin kotiinsa.

Aivan kuin tykkäisi....

Täti ja tyttö.

Meidän uskolliset työveteraanit Soinista kävivät uudestaan Puudozissa ja sen alueella. Kävimme sopimassa Shalan koulun johtajan kanssa kesäleiristä ja saimme myönteisen vastauksen - kiitos Herralle! (silti tämä on rukousaihe) He jäivät odottamaan esitystä, jota olen jo pitkään valmistellut toivomuksella, että he ottavat sen hyvin mielin vastaan. Pidimme myös hyviä kokouksia Shalassa, Podporozjessa, Puudozissa ja koulussa numero viisi.


Akustinen riittää kun osaa.



Myös Kemin koulu antoi luvan pitää kesäleiriä. Ryhdyimme "Kitara ja mies"-levyn valmisteluun. Haluaisimme lähestyä varsinkin nuorempaa väkeä tällä kertaa jakaen heille musiikki levyjä.

Olen kiitollinen kaikille ystäville joiden kanssa sain tehdä arvokasta työtä tämänkin kuukauden aikana. Onnittelen teitä kaikkia - tuttuja ja tuntemattomia meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen syntymäpäivän johdosta!  






Tytöt väreissä, pojat mustissa.

Vuosikin kohta vaihtuu.

Olen sydämestäni kiitollinen teille, kun jaksoitte kantaa minua tänäkin vuonna 2013 ja suokoon teille ja teidän perheille Siunattua Joulua ja rauhaa Uudessa vuodessa 2014!


Veljenne Artur. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti